طرز تهیه پاستیل رولی

طرز تهیه پاستیل رولی

pastille2 rollie1 طرز تهیه پاستیل رولی

 

مواد لازم برای پاستیل رولی :

پودر ژله  ۱ بسته 
 پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری 
 شکر ۱ قاشق غذاخوری 
 گلوکز  ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۲/۳ پیمانه
بستنی ۱-۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پاستیل رولی :

ابتدا داخل یک ظرف آب سرد را بریزید و بعد به آن پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر را اضافه کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود.

 

بیشتر:  طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

و بعد به آن گلوکز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف شود و بعد از روی حرارت بردارید و به  آن یک یا ۲ قاشق بستنی سرد اضافه کنید.

 

و اجازه بدهید تا بستنی داخل مواد حل شود و زیاد هم نزنید زیرا اگر زیاد هم بزنید آن لایه سفید روی ژله ایجاد نمی شود.

 

بیشتر:  طرز تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی

و بعد داخل یک ظرف را نایلون بیندازید و آن را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشد) و بعد بگذارید داخل یخچال تا سفت شود وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید.

 

نکته: اگر پاستیل ها را یک روز داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدهید می توانید آن ها را راحت روی هم بگذارید و اصلا بهم نمی چسبند و نیازی به پودر قند و … نیست.

 

بیشتر:  5 روش طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان

نوشته طرز تهیه پاستیل رولی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با ماهی

غذای رژیمی با ماهی طرز تهیه غذای رژیمی بسیار خوشمزه با ماهی انواع غذای رژیمی …