روش های تهیه برگه زردآلو

روش های تهیه برگه زردآلو

   d8 aa d9 87 db 8c d9 87  d8 a8 d8 b1 da af d9 87  d8 b2 d8 b1 d8 af d8 a2 d9 84 d9 88 روش های تهیه برگه زردآلو

طرز تهیه برگه زردآلو یا همان قیسی بینهایت آسان میباشد

 

طرز تهیه برگه زردآلو: چطور در منزل قیسی و برگه زردآلو درست کنیم؟

زردآلو میوه بینهایت خوشمزه و خوشرنگ و لعابی میباشد که در سراسر دنیا طرفداران خودش را دارد. البته در بسیاری از کشورها میوه کمیاب و گرانی میباشد و ما ایرانی ها از نعمت وفور این میوه برخورداریم. طرز تهیه برگه زردآلو یا همان قیسی بینهایت آسان میباشد. تنها نیاز به صرف دوران و تمرکزفکر کافی دارد. برای طرز تهیه برگه زردآلو یا قیسی دو روش آسان وجود دارد. روش استفاده از هوای آزاد که چند روزی طول می کشد و روش استفاده از فر گاز که چند ساعته آماده می شود.

بیشتر:  5 روش تهیه ساندویچ تخم مرغ

 

۱. طرز تهیه برگه زردآلو در منزل در هوای آزاد

برش زردآلوها

در ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.

 

   d8 b2 d8 b1 d8 af d8 a2 d9 84 d9 88 روش های تهیه برگه زردآلو

در ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید

 

قرار دادن در سبد

سپس در یک سبد که کاملا هوا از زیر آن خارج شود دستمال سفید پاکی بیندازید و زردآلوها را روی دستمال بچینید سپس دستمال دیگری روی آنها بگذارید.

 

قرار دادن در هوای آزاد

الان زردآلوهای خوشمزه و خوشرنگ داخل سبد را یکی دو روز جلوی خورشید قرار دهید.

 

نکته مهم:

بیشتر:  طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

یادتان باشد هر چند ساعت یکبار زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب آنها کاملا خشک شود.

 

سایه خشک

بعد از حدود دو تا سه روز می توانید آن را سایه خشک نمایید. یعنی دیگر لازم نیست که در جلوی خورشید باشد.

 

۲. طرز تهیه برگه زردآلو با فر گاز

دو نیم کردن زردآلوها

ابتدا همانطور که در بالا گفته شد زردآلوها را از وسط دو نیم کرده، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید.

 

داغ شدن فر

فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید. حرارت فر را به روی لااقل تنظیم کنید.

   d8 a8 d8 b1 da af d9 87  d8 b2 d8 b1 d8 af d8 a2 d9 84 d9 88 روش های تهیه برگه زردآلو

برای تهیه برگه زردآلو باید حرارت فر را به روی لااقل تنظیم کنید

بیشتر:  طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

 

سر زدن به فر

کمی در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم میباشد آنها را زیر و روی جا به جا کنید تا نسوزند. وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید.

 

نگهداری برگه های زردآلو

پس از اینکه کاملا آب خود را از دست داد و خشک شد کافیست درون کاسه گذاشته و در هر جای خشک و خنک نگهداری کنید و از طعم تعجب انگیز و تازگی آن لذت ببرید.

 

متن روش های تهیه برگه زردآلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …