طرز تهیه تارت خرما و زردآلو

طرز تهیه تارت خرما و زردآلو

tart1 dates2 apricots1 طرز تهیه تارت خرما و زردآلو

 

مواد لازم برای تارت خرما و زردآلو :

تخم مرغ  ۱ رقم 
وانیل  ۱/۸ قاشق چایخوری 
آرد   ۲ پیمانه
 نمک ۱/۸ قاشق چایخوری 
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست‏ (در صورت نیاز) ۱ قاشق سوپخوری

 

مواد میانی برای تارت خرما و زردآلو :

شکر  ۴ قاشق سوپخوری 
تخم مرغ  ۲ رقم 
پوست پرتقال رنده شده  ۱/۲ قاشق چایخوری 
آرد  ۳ قاشق سوپخوری 
خرما ۱۵ رقم
پودر بادام ۷۰ گرم
کره نرم شده ۵۰ گرم
مارمالاد زردآلو ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه تارت خرما و زردآلو :

آرد را در يکك كاسه‌ الک كنيد. به كاسه حاوي آرد شكر افزایش كنيد. وانيل و نمک را هم افزایش كرده و با مواد مخلوط كنيد.

بیشتر:  7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

 

وسط آرد را گود كنيد. تخم مرغ را در اين گودی بشكنيد، كره را هم حبه حبه ريز كنيد و به تخم مرغ افزایش كرده و با نوك انگشت مايه آردی را با تخم مرغ و كره مخلوط كنيد تا خمير نرمی به دست آيد.

 

سپس قالب تارت را آماده كرده و چرب كنيد. در اينجا از قالبي با قطر ۲۳ سانتیمتر استفاده كرده ايم. خمير را در قالب چرب شده پهن كنيد. روی خمير را بپوشانيد و مواد داخل تارت را آماده كنيد.

 

تخم مرغ ها را در كاسه ای بشكنيد، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و كره نرم شده را به آن افزایش كرده و با همزن برقی مخلوط كنيد. الان سه قاشق سوپخوری آرد را افزایش كرده و باز با همزن مخلوط كنيد.

بیشتر:  طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

 

مواد آماده شده را روی خمير ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود.

 

در اين دوری خرماها را نصف كنيد و هسته های آنها را سوا كنيد. نيمه های خرما را روی تارت به شكل دلخواه بچينيد. تارت را در فر به مدت ۳۵ دقيقه حرارت دهيد. سپس تارت را از فر بيرون آوريد و روی سطح تارت را با قلم موی آشپزخانه، مارمالاد گرم شده بماليد و بعد دوباره در فر بگذاريد تا روی تارت طلايی شود.

بیشتر:  4 روش پخت آبگوشت سیر خوشمزه

 

نکاتی برای تهیه تارت خرما و زردآلو:

برای روی تارت به جای مارمالاد زردآلو، از عسل هم می توان استفاده كرد. برای گرم كردن مارمالاد يا عسل هم می توان آنها را در مايكروفر گرم كرد يا به روش حرارت غيرمستقيم مثل قرار دادن روی بخار كتری يا بن ماری كمی آنها را شل و نرم كرد.

 

اگر ديديد خمير كمی خشک میباشد به آن يک قاشق ماست افزایش كنيد

برگرفته از سرآشپز پاپیون

مطالب مرتبط:

 

متن طرز تهیه تارت خرما و زردآلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …