طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ
مواد لازم برای ته چین شوید باقلا با مرغ :
برنج | ۲ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۲ رقم |
ماست | ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۶ قاشق سوپخوری |
باقلا پخته | ۱ پیمانه |
شوید خشک | ۱/۲ پیمانه |
سینه مرغ پخته | ۱ رقم |
پیاز سرخ شده | ۲ رقم |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ :
برنج را از ۲-۱ ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. شکیبایی کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید.
در یک کاسه مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را افزایش کنید و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک کاسه دیگر مرغ را خرد کنید. پیازداغ، باقلا و شوید را هم افزایش کرده و مخلوط کنید.
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به آسودگی از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. اکنون باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در انتها چند قطعه کره روی ته چین بگذارید. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود ۴۵ لحظه شکیبایی کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل کاسه مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.
جمله طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع