طرز تهیه حلوا کیک

طرز تهیه حلوا کیک

 

حلوا کیک یک دسر خاص و ویژه و مجلسی می باشد که هم حلوا می باشد و هم کیک. این دسر برای پذیرایی از میهمان ها مناسب می باشد.

 

مواد لازم برای کیک :

 شکر 100 گرم
 تخم مرغ 3 رقم 
 ماست 150 گرم 
آرد  150 گرم 
روغن مایع 100 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای حلوا :

آرد سنگک  2 لیوان 
روغن مایع  یک لیوان 
 شکر یک و یک دوم لیوان 
 زعفران و گلاب یک دوم لیوان
آب جوش یک لیوان

 

طرز تهیه کیک:

تخم مرغ ها را در کاسه ریخته و با همزن بزنید.

شکر و وانیل را افزایش کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا سفید و سبک شود.

سپس روغن را ریخته هم بزنید و پس از آن ماست را افزایش کنید.

با کمک لیسک، آرد و بکینگ پودر را به مواد افزایش کرده و هم بزنید.

بیشتر:  طرز تهیه مربای فلفل دلمه ای

 

قالب 30×20 سانتیمتری را کاغذ انداخته.

مواد را داخل قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید بپزید.

پس از خنک شدن روی توری برگردانید و کاغذ را سوا کرده.

 

حلوای آماده که هنوز گرم می باشد را روی کیک بطور یکنواخت پخش کنید. به ابعاد دلخواه برش بزنید.

روی هر برش را به وسیله گلبرگ های کاتر زده شده با خمیر مارزیپان یا بادام پرک و پودر پسته تزئین نمایید.

 

طرز تهیه حلوا:

شکر، آب جوش و مخلوط آب، زعفران و گلاب را در کاسه پیرکس ریخته و هم بزنید. سپس بدون درپوش به مدت 5 لحظه در مایکروویو با قدرت 100 درصد قرار دهید.

در این دوری تنها یک بار مواد را هم بزنید تا ذراتی از شکر حل نشده باقی نماند. از مایکروویو خارج کرده و روی کاسه را بپوشانید تا شیره گرم بماند.

بیشتر:  طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

 

در ظرفی بزرگ، گرد و مسطح، آرد و روغن را با هم کاملا مخلوط کنید.

مواد را به مدت 17 الی 18 لحظه در ماکروویو با قدرت 100 درصد و بدون درپوش قرار دهید.

بعد از لحظه 5 هر یک الی 2 لحظه یک بار در مایکروویو را باز کرده و مواد را هم بزنید تا از وسط نسوزد.

 

پس از پایان زمانه از مایکروویو خارج کرده. شربت گرم را به آرد و روغن داغ افزایش کرده. سریع هم بزنید تا خودش را بگیرد و از کاسه سوا شود.

 

در صورتی که پس از کامل همزدن حلوا شل بود می توانید مجددا با مدت زمانه کم در مایکروویو قرار دهید ولی مرتبا هم بزنید تا مواد سفت نشود. بین یک الی 2 لحظه بسته به شل بودن حلوا و بسته به این که آب خور آرد چه میزان باشد.

 

نکته:

در صورتی که بخواهید این حلوا را بدون کیک زیرین استفاده کنید و بخواهید به شکل سنتی به روغن بیفتد حلوا را در قابلمه ریخته و به روش اصطلاحا سنتی آن را تاب دهید، یعنی حلوا را به لبه های قابلمه بزنید تا به روغن بیفتد.

بیشتر:  5 روش تهیه ساندویچ تخم مرغ

 

حسن تهیه حلوا در مایکروویو در این می باشد که نیاز به هم زدن مداوم ندارد و به دلیل نداشتن زمانه مشخص برای حرارت دادن آرد و روغن هر عدد دفعاتی که حلوا را درست کنید به یک رنگ در می آید. بسته به سلیقه تان که حلوا روشن باشد یا تیره باشد زمانه حرارت دادن دادن آرد و روغن را کم و زیاد کنید.

 

در صورتی که بخواهید کلفتی کیک بیشتر باشد، می توانید مقدار مواد کیک را دو مساوی تهیه کنید. به جای انداختن کاغذ در قالب می توانید قالب را چرب و آردپاشی کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …