طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

dent2 dessert2 طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

مواد لازم برای دسر دنت :

ژله پرتغال  1 بسته 
 دنت پرتغال 1 بسته
شیر   نصف پیمانه
خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری 
ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه دسر دنت :

ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. تا پایان ذرات ژله حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد به ژله افزایش می کنیم.

بیشتر:  طرز تهیه نان چاباتا حجیم شده ایتالیایی

ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و روشن شود.

 

شیر و خامه و دنت (منظورم از همین دنت هایی که در بازار میباشد) را بهتر میباشد از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. وقتی ژله خنک شد، بقیه مواد را آرام به ژله افزایش می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.

بیشتر:  طرز تهیه مربا آووکادو

ژلاتین را بگذارید کمی خنک شود بعد به مواد افزایش کنید. مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.

 

 

جمله طرز تهیه دسر دنت پرتقالی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …