طرز تهیه فیش برگر

طرز تهیه فیش برگر

فیش برگر طرز تهیه فیش برگر

 

مواد لازم برای فیش برگر برای 4 نفر :

 فیله قزل آلا  200 گرم
 شیر 200 میلی لیتر
پیازچه ساطوری چهار رقم
 سیب زمینی آبپز 200 گرم
سس مایونز یک قاشق چایخوری
تخم مرغ کوچک یک رقم
پودر نان خشک 25 گرم
آرد ذرت یا آرد سفید چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
بیشتر:  طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

 

طرز تهیه فیش برگر :

ماهی و پیازچه را 5 تا 6 لحظه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید.

 

ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیب‌زمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن افزایش کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.

بیشتر:  طرز تهیه نان چاباتا حجیم شده ایتالیایی

 

مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و لااقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیش برگرها را 10 لحظه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.

بیشتر:  طرز تهیه ترشه خشک بابلی از خورش های بابل

 

متن طرز تهیه فیش برگر اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …