طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

pancake2 glass2 jelly1 طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

 

مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

 شیر ۳ پيمانه 
پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری 
 شکر  ۱ پیمانه
 خامه صبحانه ٢٠٠ گرم 
وانیل نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه :

پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را افزایش کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت افزایش کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، تنها در حد گرم شدن)

بیشتر:  روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

 

داخل کاسه ریختم و به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر ژله آسان درست کردم (داخل کاسه های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.

 

نکته

* برای اینکه ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنیم.

بیشتر:  طرز تهیه مربا آووکادو

 

مطالب مرتبط:

متن طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …