طرز تهیه پای سیب و قره قاط

apple3 pie2 cranberry1 طرز تهیه پای سیب و قره قاط

 

طرز تهیه پای سیب خانگی، یک دسر خوش طعم پاییزی

 

پای یکی از دسرهایی می باشد که انواع و اقسام بسیاری دارد. این روزها اواخر تابستان و آغاز فصل پاییز می باشد و به همین بهانه طرز تهیه پای سیب و قره قاط که یک دسر پاییزی می باشد را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه پای سیب و قره قاط :

بیشتر:  طرز تهیه نان چاباتا حجیم شده ایتالیایی
مربا زرد آلو 1/4 میلی لیتر 
 عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری 
 سیب پوست کنده و خرد شده 1 رقم 
 کران بری یا قره قاط 1/3 میلی لیتر 
پودر قند 1/4  میلی لیتر
خمیر پای 4 رول
تخم مرغ بزرگ زده شده 1 رقم
دارچین 1/4 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پای سیب و قره قاط :

فر را روی دمای 425 درجه فارنهایت قرار دهید.

در یک کاسه بزرگ مربا و وانیل را با هم مخلوط کنید.

بیشتر:  طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

سیب و قره قاط را با هم مخلوط کرده و شکر و دارچین را افزایش کنید.

 

هر رول خمیر را به 8 بخت تقسیم کنید.

مخلوط سیب و قره قاط را با مربا و وانیل مخلوط کنید.

با قالب شیرینی سیب، خمیر را قالب بزنید.

 

روی هر برش مقداری از مخلوط سیب و مربا بریزید و برش خمیر دیگر را روی آن قرار داده و دورتادور آن را به هم بچسبانید.

بیشتر:  طرز تهیه مربای فلفل دلمه ای

با قلمو زرده تخم مرغ را روی پای ها بزنید.

 

پای ها را برای 12 الی 15 لحظه درون فر قرار دهید تا رویه آنها طلایی شود.

بعد از خنک شدن مقداری پودر قند روی پای ها بپاشید.

 

طرز تهیه پای سیب و قره قاط

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …