طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

barberry1 apricot طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

 

مواد لازم کوفته زرشک و زردآلو :

زردآلو میانه ۳-۴ رقم
 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج پخته  ۱ پیمانه
لپه‎ نیم پز آسیاب شده ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ کامل ۱ رقم
سفیده تخم مرغ ۱ رقم
پیاز رنده شده ۱ رقم
زرشک ۲ قاشق سوپخوری
گردو خردشده ۲-۳ قاشق سوپخوری
سبزی معطر (ریحان و مرزه) ۳ قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۲-۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بیشتر:  طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

 

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو :

زردآلوها را خرد کنید و داخل کاسه مناسبی بریزید. پیازداغ، زرشک شسته شده و گردوی خرد شده را هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه وسط کوفته ها آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید.

 

در کاسه دیگری گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ افزایش، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و حدود ۵ لحظه ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.

بیشتر:  5 روش تهیه ساندویچ تخم مرغ

 

مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و آن را گود کنید، سپس مقداری از مخلوط زردآلو داخل آن بریزید. دست تان را آغشته به آب سرد کنید و به آرامی کوفته ها را گرد کنید. وزن تقریبی هر کوفته باید حدود ۲۰۰ گرم شود.

 

در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی داغ‌کردن دهید، سپس ۳ لیوان آب افزایش کنید و شکیبایی کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل قابلمه قرار دهید. تمرکزفکر کنید که نباید درِ قابلمه را بگذارید چون کوفته ها بلافاصله ترک می خورند.

بیشتر:  طرز تهیه انواع کیک بدون بیکینگ پودر

 

زمانی که یک جهت کوفته ها خودشان را گرفتند، به آرامی آن ها را بر گردانید و بگذارید جهت دیگرشان هم بپزد. اگر کوفته ها به آب بیشتری نیاز داشتند، کمی آب گرم افزایش کنید تا کاملا بپزند. شکیبایی کنید تا کوفته ها آماده شوند و سس غلیظی حاصل شود.

کوفته ها را داخل کاسه مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

جمله طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …