طرز تهیه کیک ارده و کنجد

طرز تهیه کیک ارده و کنجد

  d8 b7 d8 b1 d8 b2  d8 aa d9 87 db 8c d9 87  da a9 db 8c da a9  d8 a7 d8 b1 d8 af d9 87  d9 88  da a9 d9 86 d8 ac d8 af طرز تهیه کیک ارده و کنجد

 

مواد لازم برای کیک ارده و کنجد :

آرد یک و یک چهارم پیمانه
 شکر یک پیمانه
 تخم مرغ  3 رقم
ارده نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
کنجد نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل چند قطره
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه کیک ارده و کنجد :

فر را روی 180 درجه روشن کنید. آرد را همراه بکینگ پودر الک کنید. کف قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید و روی آرد حدود 1 قاشق کنجد بپاشید. یا می توانید کاغذ روغنی انداخته با چند قطره روغن چرب کنید و بعد روی کاغذ روغنی کنجد بپاشید.

بیشتر:  طرز تهیه ترشه خشک بابلی از خورش های بابل

 

زرده را از سفیده تخم مرغ سوا کنید و با همزن بزنید تا از کاسه نریزد. زرده را همراه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع و شیر را هم افزایش کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. ارده را هم افزایش کنید و مخلوط کنید. اکنون همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به مواد افزایش کنید و با لیسک یا کفگیر دورانی مخلوط کنید.

بیشتر:  طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

 

در آخر آرد را در چند مرحله به مواد افزایش کرده باز هم به صورت دورانی مخلوط کنید. زیاد هم نزنید که پف کیک کم نشود. مواد را داخل قالب ریخته روی کیک کاملا کنجد بپاشید. قالب را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید قرار دهید. زمانه پخت این کیک حدود 50 لحظه می باشد بعد از 50 لحظه یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر مواد به آن چسیبد اجازه بدهید 10 لحظه دیگر بپزد. کیک ارده از کیک های بینهایت لذیذ می باشد قطعا امتحان کنید.

بیشتر:  طرز تهیه مربا آووکادو

 

متن طرز تهیه کیک ارده و کنجد اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …