نکاتی برای پخت پیتزا در خانه

نکاتی برای پخت پیتزا در خانه

tips2 baking2 pizza1 نکاتی برای پخت پیتزا در خانه

 

اگر دنبال درست کردن یک پیتزای بی عیب هستید، مطلب زیر در خانه را دنبال کنید.

 

۱- خمیر را زیاد هم نزنید و پاک کار کنید.

وقتی گفت‌وگو از خمیر پیتزا می باشد، توجه به میزان هم زدن خمیر خیلی مهم می شود. مواد خمیر را داخل کاسه مخلوط کن بریزید و تنها تا زمانی که مواد با هم مخلوط شوند، کف زن را روشن بگذارید. ورز دادن بیش از حد، خمیر را سفت و خشک می کند. اگر می توانید بهتر می باشد استفاده از دستگاه خمیرزن استفاده کنید، این طوری آرد پاشی درست کردن با دست را حذف می شود.

 

۲- خمیر را صاف و مساوی پهن کنید.

زمانیکه خمیر برای پهن شدن آماده شد، ابتدا آن را به شکل توپ در آورید، سپس به آرامی آن را پهن کنید. وقتی خمیر را به صورت دایره در می آورید، خیلی آسوده می توانید در سینه دایره ای پیتزا پهن کنید. بعد از پهن کردن خمیر، با استفاده از غلطک، آن را کاملا صاف کنید. سعی کنید فشار دستتان یکسان باقی بمانید تا کلفتی خمیر در همه جای کاسه یکسان باشد.

 

۳- پوسته ترد یعنی آرد ذرت

سه سطحی که سبب ترد شدن ته خمیر می شوند، سنگ پیتزا، ورق پخت معکوس و سینی نچسب پیتزا می باشد. که هر سه تای آنها از یک راز مشترک استفاده می کنند: آرد ذرت. کافیست آرد ذرت را روی هر ظرفی که برای پخت پیتزا استفاده می کنید، پخش کنید تا از چسبیدن خمیر به کف کاسه پیشگیری کرده و تردی و شکنندگی را به خمیر پیتزا افزایش کند.

بیشتر:  طرز تهیه ترشه خشک بابلی از خورش های بابل

 

۴- حجم و مقدار مواد تشکیل دهنده.

موادی را که می خواهید روی پیتزا بریزید، به اندازه ای ریز کنید که در هر برش از پیتزا همه مواد موجود باشد. به یاد داشته باشید اگر روی پیتزا را بیش از حد پر کنید، در نهایت پیتزای خیس و غیر تردی خواهید داشت. اگر با پیاز مشکلی نداشته باشید، افزایش کردن پیاز سبب خوش طعم و خوش بو شدن پیتزای شما می شود. البته اگر مشکل شما ریز کردن پیاز باشد، می توانید از تیغه مخصوص ریز کردن پیاز غذا ساز استفاده کنید. این طوری در کسری از دوران خرد کردن پیاز پایان می شود و خبری از اشک چشم هم نیست.

 

۵- سس را پخش کنید.

میزان سسی که روی خمیر پهن می کنید، به ذائقه خودتان بستگی دارد، ولی به یاد داشته باشید اگر بیش از حد از سس استفاده کنید، پیتزا خیس می شود. قطعا هنگام پخش کردن سس یک و نیم تا دو سانتی متر حاشیه یا فضای خالی بگذارید تا هم پیتزا شکل بهتری به خود بگیرد و هم از ریختن پنیر ذوب شده یا بقیه مواد به داخل فر پیشگیری کنید.

بیشتر:  طرز تهیه کباب شاه عباسی

 

tips2 baking2 pizza2 نکاتی برای پخت پیتزا در خانه

داغ کردن فر قبل از گذاشتن پیتزا خیلی مهم و ضروری می باشد

 

۶- سس مخصوص

نگران مزه پیتزا نباشید. با درست کردن یک سس خوب، پیتزای خاص خودتون رو داشته باشید. پنیر پیتزا رو با سبزی های تازه و سیر خرد شده و کمی فلفل و نمک مخلوط کنید و روی مواد انتخابی خودتون بریزد و بگذارید تا پخته شود.

 

۷- فر را داغ کنید.

داغ کردن فر قبل از گذاشتن پیتزا خیلی مهم و ضروری می باشد. چون تنها در اینصورت می باشد که یک پیتزای ترد با پخت سریع و یکسان خواهید داشت. براساس نوع ظرفی که پیتزا را در آن قرار داده اید، باید فر را با دمایی بین ۴۲۵ تا ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تنوع تئوری برای قرار دادن کاسه پیتزا در رک بالا، وسط یا پایین فر به اندازه تنوع پیتزاها می باشد، ولی آسوده ترین انتخاب، رک وسط بخاطر پخت یکسان و همزمان بالا و کف پیتزا می باشد.

بیشتر:  7 طرز تهیه سالاد رژیمی مرغ برای کاهش وزن

 

۸- قانون طلایی

قدم آخر برای یک پیتزای براق قهوه ای طلایی افزایش کردن کمی روغن زیتون به لبه های بیرونی خمیر می باشد. پس قبل از اینکه پیتزا را داخل فر قرار دهید، کمی روغن زیتون را با یک قاشق چایخوری سیر ریز شده مخلوط کرده و روی لبه های پیتزا با قلم مو بزنید.

 

۹- کمی شکیبایی کنید

پیدا کردن نقطه برابری بین پنیر ذوب شده و حالت تردی پیتزا کمی مشکل به نظر می رسد و سبب می شود زودتر از دوران مناسب پیتزا را از فر خارج کنید. پس بهتر می باشد از حباب های سیاه پنیر نترسید، دوران اضافی داخل فر ترد شدن و آشکار و شکل مناسب پیتزا را بعد از برش گارانتی می کند.

 

۱۰- برش درست

الان که پیتزای تازه و از کوره بیرون اومده شما حاضر می باشد، تنها کاری که باقی مانده برش زدن می باشد. برای این کار بهتر می باشد از چرخ پیتزای تیز به جای چاقو استفاده کنید. چرا که خیلی پاک و بدون زحمت پیتزا را برش زده و شکل آن را به هم نمی زند

متن نکاتی برای پخت پیتزا در خانه اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …