طرز تهیه پاستیل رولی

طرز تهیه پاستیل رولی

pastille2 rollie1 طرز تهیه پاستیل رولی

 

مواد لازم برای پاستیل رولی :

پودر ژله  ۱ بسته 
 پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری 
 شکر ۱ قاشق غذاخوری 
 گلوکز  ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۲/۳ پیمانه
بستنی ۱-۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پاستیل رولی :

ابتدا داخل یک کاسه آب سرد را بریزید و بعد به آن پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر را افزایش کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا روشن و یکدست شود.

بیشتر:  4 روش پخت آبگوشت سیر خوشمزه

 

و بعد به آن گلوکز افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا روشن شود و بعد از روی حرارت بردارید و به  آن یک یا ۲ قاشق بستنی سرد افزایش کنید.

 

و اجازه بدهید تا بستنی داخل مواد حل شود و زیاد هم نزنید زیرا اگر زیاد هم بزنید آن لایه سفید روی ژله ایجاد نمی شود.

بیشتر:  دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

 

و بعد داخل یک کاسه را نایلون بیندازید و آن را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشد) و بعد بگذارید داخل یخچال تا سفت شود وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید.

 

نکته: اگر پاستیل ها را یک روز داخل کاسه دربسته داخل یخچال قرار بدهید می توانید آن ها را آسوده روی هم بگذارید و اصلا بهم نمی چسبند و نیازی به پودر قند و … نیست.

بیشتر:  طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

 

متن طرز تهیه پاستیل رولی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …