طرز تهیه پاستیل رولی
مواد لازم برای پاستیل رولی :
پودر ژله | ۱ بسته |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
گلوکز | ۱ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۲/۳ پیمانه |
بستنی | ۱-۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پاستیل رولی :
ابتدا داخل یک کاسه آب سرد را بریزید و بعد به آن پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر را افزایش کنید و روی بخار کتری بگذارید تا کاملا روشن و یکدست شود.
و بعد به آن گلوکز افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا روشن شود و بعد از روی حرارت بردارید و به آن یک یا ۲ قاشق بستنی سرد افزایش کنید.
و اجازه بدهید تا بستنی داخل مواد حل شود و زیاد هم نزنید زیرا اگر زیاد هم بزنید آن لایه سفید روی ژله ایجاد نمی شود.
و بعد داخل یک کاسه را نایلون بیندازید و آن را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید (ارتفاع مواد باید کم باشد) و بعد بگذارید داخل یخچال تا سفت شود وقتی سفت شد با چاقو به صورت نوار ببرید و رول کنید.
نکته: اگر پاستیل ها را یک روز داخل کاسه دربسته داخل یخچال قرار بدهید می توانید آن ها را آسوده روی هم بگذارید و اصلا بهم نمی چسبند و نیازی به پودر قند و … نیست.
متن طرز تهیه پاستیل رولی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع