طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی :
سینه مرغ | ۱ رقم |
ران مرغ | ۲ رقم |
ترکیب سبزیجات (هویج، ذرت، نخود فرنگی) | ۴ قاشق سوپخوری |
قارچ | ۴ رقم |
فلفل دلمه ای | ۱ رقم |
پیاز | ۱ رقم |
کره | به میزان لازم |
سس مایونز | به میزان لازم |
ماست | به میزان لازم |
آبلیمو، نمک، فلفل | به میزان دلخواه |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی :
ابتدا سینه و ران مرغ را خرد کنید و آنها را به همراه کره درون تابه بیندازید و آن ها را روی حرارت کمی حرارت دادن دهید. سپس مقداری آب به همراه زعفران دم کرده را درون آن بریزید و حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ ها کاملا پخته شوند.
پیازهایتان را خرد کنید و آن ها را درون یک تابه دیگر بریزید و حرارت دادن دهید تا به رنگ طلایی در آید سپس قطعه های مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمه ای نگینی شده به آن افزایش کنید و حرارت دادن دهید تا فلفل ها نرم شوند. در مرحله بعدی قارچ ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه سبزیجات دیگر به تابه افزایش کنید و همه مواد را با هم حرارت دادن دهید.
سس مایونز، ماست و آبلیمو را درون یک کاسه بریزید به طوری که سس مایونز رقیق شود و سپس نمک و فلفل را به آن افزایش کنید و در نهایت آن را روی مواد بریزید و بعد از اینکه سس کاملا به خرد مواد رفت آن ها را از روی حرارت بردارید و به کاسه سروتان منتقل کنید.
این غذا را می توانید به همراه سیب زمینی سرخ شده و نان باگت سرو کنید. همچنین می توانید مواد را لای نان بگذارید روی آن پنیر بریزید و گریل کنید یا درون فر قرار دهید تا پنیر کمی آب شود.
متن طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.
لینک منبع